Bucharest Opera Festival - Il Trittico

Sala Mare ONB, Bd. Mihail Kogalniceanu 70-72, sect. 5
14 Iunie

BUCHAREST OPERA FESTIVAL 2024 – All Puccini edition
Ediția a III-a

Opera din Braşov

Tripticul de G. Puccini 



 

Anul centenar puccinian este sărbătorit prin cea de-a treia ediție Bucharest Opera Festival care se va desfășura în perioada 7-16 iunie 2024 la Opera Națională București.

Bucharest Opera Festival – All Puccini edition va găzdui în cele 10 seri de festival, nu mai puţin de 8 producţii din creația marelui compozitor, un spectacol semi-staged, o gală de operă și 9 teatre invitate: Opera Maghiară de Stat din Budapesta, Daegu Opera Festival din Coreea, Opera Națională Română Iaşi, Opera Naţională Română din Cluj Napoca, Opera Națională Română Timişoara, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, Opera din Braşov, Teatrul de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi.

Peste 1500 de muzicieni, balerini, personal artistic şi tehnic vor fi prezenți pe scenă, în fosă şi în culise la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition.

Un festival care aduce la București cele mai importante teatre de operă și balet din România și nu numai, dând posibilitatea publicului de a experimenta călătorii culturale diversificate.

O experiență complexă și completă care promite o incursiune artistică de calitate chiar în inima capitalei. Opera Națională București continuă și anul acesta periplul celui mai de succes festival de operă din România.

 

REPREZENTAȚIE +

Selectați reprezentația evenimentului

Va rugam sa selectati o reprezentatie!
Bucharest Opera Festival - Il Trittico Sala Mare ONB 14 iunie 2024 19:00
Sold out Stoc limitat CONTINUĂ
SELECTIE LOCURI +