Alifantis 70

Alifantis 70

Sala Mare ONB, Bd. Mihail Kogalniceanu 70-72, sect. 5
31 Mai

Alifantis 70 – SimphoNicu

Uneori se spune cum că Elefantu’ se ascunde în cireș. Dar Alifantu’? Din când în când, își pierde urma printre oameni. Când am împlinit 50 de ani, speriat de cifră, așa mi s-a-ntâmplat și a luat naștere SimphoNicu, ca o revelație. Uite-așa, Măria Sa Timpul, în ciuda tuturor, găsește întotdeauna o soluție. Anul acesta, e prima dată când sunt convins că vârsta nu este doar un numar ci o performanță.

În cei peste 50 ani de scenă și 70 de viață, am cântat în bănuite și nebănuite formule (ba de unul singur, ba cu experimentatul grup ZAN, ba cu fragila, dar rafinata trupă... FragileBand) astăzi, mă înfățișez vouă spre a purcede împreună într-o călătorie în timp. Cineva spunea că dacă viața e o călătorie scurtă, să încercăm s-o facem la clasa întâi.

Așa că, iaca poznă, ce să vezi, acum la 70, negăsind alt ascunziș, mă pitesc târâș-grăpiș spre voi, oameni nepereche, ce mă înconjurați de-o viață pe scenă și pe lângă ea și vă fac o mare reverență.

Așadar, poftiți în vagoane spre a ne aminti, cândva târziu, de-această întâmplare simplă…

Dacă e să fie Nicu, să fie SimphoNicu și nu oriunde, ci la Operă!

 

Alifantis 70, un spectacol-coupé de Nicu Alifantis, cu participarea trupelor Zan, Fragile, alături de Orchestra și Corul Operei Naționale București, dirijor Daniel Jinga.

Un concert în câteva acte, fără pauză, cu o durată de puțin peste două ore, încât nici măcar nu veți realiza când s-a scurs timpul. Am zis.

REPREZENTAȚIE +

Selectați reprezentația evenimentului

Va rugam sa selectati o reprezentatie!
Alifantis 70 Sala Mare ONB 31 mai 2024 19:00
Sold out Stoc limitat CONTINUĂ
SELECTIE LOCURI +